Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar taharri geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin arama altına aldatmaınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate kırmızıınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Satış öncesi bile sizler dâhilin en elverişli sistemi sunabilmemiz dâhilin mesken ve maslahatyerlerinizde aptalif strüktürlmalıdır. Mahir personelimiz yangın bapları konusunda sizlere muktezi detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham meselearetlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Hiç endişe nanay ki yangın felaketi, sene zarfında gönül yitirilmesine neden olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kesik bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de esrar kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve emtia kaybı arkaış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz yürekin her bugün teknik servis, hizmet ve onarım sorunlemleri Yangın kapısı istanbul fiyatı yanımızca strüktürlabilmektedir. Kullanma maksadını koruyan yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page